Δελτίο απολογισμού δράσης

Ευχαριστήρια επιστολή από τα σχολεία του Ειδικού Κατ/τος  Κράτησης Νέων Αυλώνα 


Από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο καθηγητών του σχολείου που λειτουργεί μέσα στις φυλακές Αυλώνα λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή την οποία και κοινοποιούμε. 

Από την πλευρά μας, όλοι εμείς οι αλληλέγγυοι πολίτες, ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους και τον διευθυντή του σχολείου κ. Πέτρο Δαμιανό για το σπουδαίο έργο τους, για την βοήθεια και την ευκαιρία που δίνουν σε αυτούς τους νέους για να ορθοποδήσουν στην ζωή τους. 

Το τελευταίο κάλεσμα μας για συλλογή ειδών είχε μεγάλη ανταπόκριση. Έτσι καταφέραμε πριν λίγες μέρες να παραδώσαμε ακόμη μια φορά μεγάλη ποσότητα από κουβέρτες και ρουχισμό στα σχολεία του Αυλώνα καθώς επίσης και τηλεκάρτες αξίας 300 ευρώ που αγοράσαμε με χρήματα που δώρισε για αυτόν τον σκοπό, φίλος της ΣΤΑΣΗΣ. 

Τον υπόλοιπο ρουχισμό (γυναικεία, παιδικά κα) που συγκεντρώσαμε στείλαμε σε διάφορες δομές.


Ακολουθεί η επιστολή :

Ημερομηνία:27/09/2022

Προς: Στάση στο Καλαμάκι

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α   Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η  

Αγαπητοί/ές φίλοι και φίλες της ‘Στάσης στο Καλαμάκι’,

παρακαλώ δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες, τόσο του συλλόγου των καθηγητών όσο και των μαθητών μας για τα λευκά είδη, τις κουβέρτες, τα ρούχα και τις τηλεκάρτες που στείλατε στο σχολείο μας.

Η προσφορά σας είναι συγκινητική για όλους μας και η στήριξή σας ιδιαιτέρως σημαντική. Με αυτή σας την κίνηση βοηθάτε ουσιαστικά ανθρώπους να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες που έχουμε όλοι μας.

Το σχολείο μας, λειτουργεί μέσα στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και οι μαθητές του είναι νέοι κρατούμενοι, οι οποίοι, αν και αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην ιδιαίτερη φάση που διανύουν αυτή την περίοδο και παρόλο που βιώνουν μία δύσκολη  πραγματικότητα, έχουν όνειρα και προσδοκίες.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσφορά σας στο σχολείο μας ενισχύει την ψυχολογία των παιδιών μας, κάνοντάς τα να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι’ αυτά.  

Σας ευχαριστούμε θερμά.

 Με εκτίμηση,

 

Ο Διευθυντής

Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Δ.Ι.Ε.Κ.

 του Ειδικού Κατ. Κράτησης Νέων Αυλώνα 

 

Πέτρος Δαμιανός

Μαθηματικός M.Sc

 






.

No comments:

Post a Comment