Καμπάνια Αλληλεγγύης: "Μόρια - Η ντροπή της Ευρώπης στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες"

Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ συμμετέχει στην καμπάνια της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και αποτελούμε και εμείς σημείο συγκέντρωσης των ειδών. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλεφωνα 6948539673, 2109832928 και 6979355740 για να κανονίσουμε ημέρα και ώρα παραλαβής.

https://www.solidarity4all.gr/el/news/kampania-allileggyis-moria-i-ntropi-tis-eyropis-stekomaste-dipla-stoys-prosfyges?fbclid=IwAR2NAWD_kPLdU7SE0KjNywL01cpc2nuKeJiwrsERB7uSdES-NKJk6JbNNZA

Η Μόρια δεν υπάρχει πιά. Στα αποκαΐδια της σιγοκαίει η ανύπαρκτη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, Σιγοκαίει η αδιέξοδη πολιτική της μετατροπής των ελληνικών νησιών σε κολαστήρια ψυχών. Σιγοκαίει  ο ρατσισμός και η ξενοφοβία που καλλιέργησε έντεχνα η Νέα Δημοκρατία και οι συντηρητικοί τοπικοί  παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και όλα αυτά με δεδομένο ότι  μόνιμο θύμα είναι της γης οι κολασμένοι ,οι πρόσφυγες πολέμου, οι οικονομικοί πρόσφυγες.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους», οι δομές αλληλεγγύης, οι άνδρες και οι γυναίκες της αλληλεγγύης, είμαστε και πάλι παρόντες και παρούσες.

Από Δευτέρα 14/09/20, ξεκινάμε καμπάνια αλληλεγγύης για τους άστεγους, πεινασμένους και διψασμένους της Μόριας. Απευθυνόμαστε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντιστεκόμαστε στον φασισμό, την ξενοφοβία και το κλίμα καταστολής που θέλει να επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία. 

 Συγκεντρώνουμε :

  • Μωρομάντηλα
  • Παιδικά παπούτσια (Νο 16-34)
  • Παιδικές πάνες
  • Παιδικό γάλα (σε σκόνη)
  • Σαμπουάν και παιδικές κρέμες σώματος
  • Sleeping bags σε καλή κατάσταση

 Ο καθορισμός των ειδών έγινε με βάση τις ανάγκες και σε συνεννόηση με τις ομάδες υποστήριξης στην Λέσβο.

Όσοι - Όσες επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της «Αλληλεγγύης για Όλους»: IBANGR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 ΕΘΝΙΚΗ (Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

No comments:

Post a Comment